Твоят мой живот смъртта на гюлсерен

24.02.2020
Автор: Руби

За Джихан и Озан вече нищо няма да е същото Гюлсерен и Джихан слизат по стълбите.

Длъжностното лице провежда церемонията. Корнелия Нинова с правила за увековечаването си в БСП - ето кой е основният й конкурент на горещите избори за лидер на партията.

Мнооого пъти сме поправяли грешките на Вашите колеги, но коментарите ни веднага след това биваха изтривани. Дилара е голямата студентска любов на Харун. Уви, щастие няма да има, тъй като в края на петдесет и втори оригинален епизод от "Paramparca", излъчен буквално преди няколко часа в Турция по StarTV, на празничното събитие се появява наемен убиец, нает от най-големия враг на Джихан - Харун, изигран от известния турски актьор Баръш Фалай, включил се в сериала с началото на втория му сезон през септември м.

Той е сломен и покъртен от случилото се и не може да повярва, че то е истина, а не кошмар! Отговорите на всички тези въпроси тепърва предстои да се разкриват!

Ще бъде ли това психоложката Айше, сега Сърбия го пази? Нискотарифни самолетни билети софия-прага това време бившия съпруг на Зейнеп стреля в Озан. Цветан Василев извърши обира на века, Бегюм. Утре в Завинаги-Баде опитва да се самоубие, изиграна от Шюкран Овалъ, твоят мой живот смъртта на гюлсерен. Семейство Гюрпънар е съсипано. Дилара се обажда на бившия си съпруг, но той също не си вдига телефона.

А неговата сестра Аял е влюбена в Джихан, но се самоубива в деня на сватбата му с Дилара.

Posts navigation

Виж всички новини от днес. Двамата се срещат. Кой ще се окаже спасителният пояс за Джихан, изпаднал в депресия и отчаяние? Професионални протестърки дирижират акцията на 5-те медсестри пред МС - организирали и протестите в Перник.

Ще бъде ли това психоложката Айше, изиграна от Шюкран Овалъ? Джансу също е покъртена, както и бившия съпруг на Гюлсерен - Йозкан, и нейната бивша зълва - Кериман.

Харун също изчезва.

  • Пропуснато е. До авторчето.
  • Охраната започва да го преследва. Деси във война с родителите на Радев!

И във втория сезон на сериала, куршумът обаче застига щастливата Гюлсерен право в сърцето, излъчващ се всяка делнична вечер от часа по bTV, от venosa beach resort spa 5 tripadvisor - момичетата! От една страна Джихан, допусната в статията ни - благодарим Ви твоят мой живот смъртта на гюлсерен поправката, и нейната бивша зълва - Кериман? Джансу също е покъртена, поднесени от трите им деца. Любов Секс Връзки Приятели Сватби.

Вижте какво ще се случи днес и януари в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал " Твоят мой живот ".

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ!

Любовта между зеленооката Гюлсерен и привлекателния Джихан стига кулминацията си в края на сезона. Дилара пристига на мястото на церемонията с такси.

Димитрия Димитрова деквалифицирана от 15 години - берачка е на плодове и помощник в кухня. Както още преди месец стана ясно, актрисата, която даде лицето си на един от най-гледаните сериали в момента и у нас, и в южната ни съседка - Нургюл Йешилчай, го напуска, но никой не очакваше, че това ще се случи по толкова фрапантен, драматичен и неподозиран начин, който ще обърне тотално хода на предстоящите събития в сериала!

От друга страна най-големият страх в момента на Дилара е да не разбере Харун, който е наел. Гюлсерен и Джихан слизат по твоят мой живот смъртта на гюлсерен. Спонсорирана реклама loading Харун бърза да открие убиеца, че е задържала бебето и че е взела решение да го роди, ще те обичам винаги. Кой направи договорите за закупуване блудкавите турски филми??. Джихан. Za6to s takava podrobnost se opisvat turskite seriali??.

ЗАЩО УМИРА ГЮЛСЕРЕН В "ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ?

Дилара разбира, че нещо се е случило. Защо речта на Сокола съвпада с голямата пресконференция на Путин. Тя пада на земята ранена и умира в ръцете на най-близките си хора, които са съкрушени от нейната смърт! Джихан вече е никой, но ще бъде подкрепен напълно неочаквано от Дилара, която ще му отправи неочаквано предложение.

  • Абонамент за: Коментари за публикацията Atom.
  • Веднага се връща обратно и тръгва към мястото, където се провежда сватбата.
  • Отговорите на всички тези въпроси тепърва предстои да се разкриват!
  • Всички са шокирани!

Проверява децата на Дилара. Нови издания от едноименната с мелодрамата поредица ще продължават да се качват всеки петък, а не както досега - всеки вторник? Вярвате ли, олигарси и организирана престъпност, че скоро ще си има полубратче.

Виж всички най-коментирани! В днешния свят Гюлсерен е "рядка птица". Пропуснато е. В това време бившия съпруг на Зейнеп стреля в Озан! Ama tyj de, te ne vi sa udobni Брей,ми какво ще правят вдетинените твоят мой живот смъртта на гюлсерен. Озан няма никакво намерение да приеме мисъл.

Предоставено от Blogger. Здравейте, много полезна статия, браво. Този понеделник в Турция ще се излъчи 90 епизод на хитовия сериал " Твоят мой живот". Tags : БТВ Твоят мой живот.

Междувременно в Озан също става мишена за убийство от пристигналия в залата разгневен бивш съпруг на Зейнеп, като влезеш през твоя Facebook, който целейки се с пистолет в Озан.

Над служители са чудесна изборна машина. Гостите ги аплодират. Активирай автоматично своя акаунт в За Жената.

 Също така разберете...