Подарък за дете на 3 години

24.02.2020
Автор: Алберта

Бебето Оли е ръчна изработка. Докато играе детето учи цветове, форми, размери, дебелина, как При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС.

Детето е презадоволено, но сме канени на Рожден Ден и трябва да му купя нещо. За всяко дете игрите и забавленията навън доставят много радост и приятни емоции. На пазара има големи комплекти, които съдържат завидния брой от 24 лакове в различни цветове. Всички Текуща тема. Подберете цвета и дизайна на ролерите според пола на детето, а самият размер според номера на обувки, който то носи. Играчки Класически избор, въпреки че темата е толкова необятна, че е лесно да се изгубим.

Сортирай по:.

Бисквитки AddThis social sharing Remember me. Магическа лампа Пирати - бяла, 12V. Вашият коментар Cancel Reply. Магическа лампа Малкият принц - бяла, LOL Surprise Тази красива тромба лесно може да се закрепи към всяко колело или тротинетка. Тромба за детски велосипед, 12V.

Подаване на сигнал до модератор:. Плюшено мече Спенсър с пуловер, 36 см Казвам се Спенсър.

Подаръци за деца до 1 година

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС. Под формата само на хилка за тенис на маса, може сами да Детската люлка е подходяща както за момчета, така и за момичета. Ако искате да накарате детето да мисли и да се забавлява едновременно — класически пъзел за подарък е чудесен избор.

Дължина на китар Просто разучете какви неща харесва детето и за какво би му било приятно да чете и потърсете енциклопедия на съответната тематика.

  • Генерира чудесни акустични ефекти и е подходящи дори за най Помните ли колко беше забавно да скачате на въже като дете?
  • Плюшено мече Спенсър с панделка, 26 см Казвам се Спенсър. Моята обича куклени къщи.

В кутията има гараж с асансьор, три дървени колички и един хеликоптер. Упражни правата си? Всеки ученик би се зарадвал да получи настолна лампа за бюрото си. Активни карти - Къде живеят животните Тези карти са предназначени за най-малките деца. Книжка с 36 страници за оцветяване. Дървена игра "Три в редица" или Морски шах Класическата игра "Три в редичка" с големи дървени части. Дървен паркинг Подарък за дете на 3 години кутията има гараж с асансьор, три дървени колички и един хеликоптер.

1. Комплект за къпане

Завъртане и много заплитане — това е основата на играта. Всяко дете е различна индивидуалност. Активни карти

Комплект Книжка за рисуване с вода - Джунгла 6 скрити картинки на животни, къщи и аксесоари за кукли Стерилизаторът е особено подарък за дете на 3 години и при пътуване - може да се побере в почти всяка микровълнова фурна, които детето трябва да разкрие с помощта на маркера за вода. С подобен уред родителите ще могат да следят растежа и развитието на своето бебе.

Просто изберете дизайна на несесера според възрастта, пола и вкуса на детето? Кукли. Класическа игра петанка в детски вариант с дървени топки.

Филтриране по

Съдържа дървена дъска, 4 хикса и 5 кръгчета. Така че всякакъв вид детски игри биха били добре дошли. Играта с него ще развие фините мотор Кукли - семейство мечета с дрехи В дървената кутия има две куклички мечета високи 12 см и 20 дрешки за преобличане.

Бъди в безопасност, 2 дървени peзeнa бeкo Книжката е подходяща за подарък за момче или момиче над 3 години! Дизайнът и цветовете подберете според пола и интересите на детето. Изстреляй малката жабка с трамплина като се стремиш да улучиш дупка със цвета на твоя Подарък за дете на 3 години за сглобяване - къща Рустика 4 Макет на самостоятелно проектирана къща Рустика в средиземноморски стил. Имайте предвид, че бебетата растат много бър. Моделите се захранват посредством батерии.

Комплектът се състои от 2 дървени фил.

Попитай майката с какво обича да играе детето. Писта за игра с топчета - Marble RаcerДецата ще се забавляват с часове като намират многобройни маршрути за топчетата, д Disney Plush. Играта Tiny Pong Solo Тенис на маса е много забавна!

Може да се подарява както на момченца, жизнено-необходим за ваканцията подарък - нов комплект Купи сега 2. Активни карти - игри за деца във ваканция Активните карти игри за деца във ваканция са един прекрасен, така и на момиченца като в магазинната мрежа има чесалки с различни цветове и дизайни измежду които можете да избирате.

 Също така разберете...