Светлината на моя живот 1325

22.02.2020
Автор: Асасинтрон

Цитирай Полезно. Вижте в колажа, нима злобния поглед, дърпането,душенето са на човек, който иска да помогне?

Робин - въобще не се заблуждавай, че епизодите не са интересни Не искам да ви налагам мнението си или да ви убеждавам в нещо Все пак вече е на 36 години, а има млади, хубави и талантливи актьори.

Ванш вече знае, че Сурадж и Сандия са неговите родители - толкова чувствени сцени имаше!!! Цялото "избелване" е съшито "с бели конци". Аз съм реалист по природа, а психологията ми помага да гледам по-дълбоко на нещата. В този епизод сцените им бяха много силни и важни - именно Сурадж разкри нещо много важно и помогна на Сандия за случая й с изчезналото момиченце

Известяване за нови публикации по електронна поща. В това не могат да ме убедят. Емилия - това клипче с Дипика съм го пускала общинска банка кърджали работно време преди няколко седмици!!. Никой от тях обаче не е щастлив от това - и двамата са тъжни. Начало Сериали Светлината на моя живот: Публикувано в bTV индийски сериал Светлината на моя живот сериал на 8 август г. Само аз ли забелязах светлината на моя живот 1325 епизод в края, че Анас няма нокът на единия пръст.

Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта.

На Сандия годината на кучето носят подарък един медал. Но и двамата обожават ролите си в сериала и искат да продължават да се снимат в него - но не всичко е в техните ръце.
  • Същата новина за това че сериала ще свърши на 11 септември и че смятат да правят сезон 2 без Анас и Дипика и може да убият Сурадж и Сандия.
  • Липсваше ми позитивизма ти и вярата, че нещата ще бъдат такива, каквито ги искаме. Разбира се, че всеки има собствено мнение и затова аз само на тази страничка си позволявам да разкривам неудовлетворението си от последните епизоди.

RobinW - Потребител RobinW. Роси , намерих още една статия от индийския форум- там като в статията от Софи пише, че сериала свършва на 11 Август- в нея общо взето се казва, че са предложили роля на актриса в сериала след нашия Това е което искахме нали??? Как така Сурадж стоял със скръстени ръце и гледал Сандия???

Надявам се, че продуцентите и канала ще променят намеренията си за сезон 2 без Анас и Дипика и ще продължат сериала само с тях - ако искат да правят сезон 2 без тях е по-добре да го приключат окончателно с един много щастлив финал!!!

Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго. Актьорите трябва да уредят и личния си живот? По тези БГ страници освен да говорят глупости друго не знаят Софи - в тази статия дето си пуснала са сгрешили датата - вместо 11 септември са написали 11 август.

Снимките, светлината на моя живот 1325, които си публикувала са невероятни. Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта! Аз съм реалист по природа. Светлината на моя живот 1325 профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта.

В същия епизод бяха много сладки Сурадж, Сандия и малката им дъщеричка Канак Не се отказвам толкова лесно. А после Сандия намокри Сурадж с косата си, както преди години - и Сурадж се подпря на нея и си я гушна!!!

Известяване за нови публикации по електронна поща. Ако не се отказваме и продължаваме да пишем - вярвам, когато пишете - аз не очаквам.

Привет на светлината на моя живот 1325 Тази вечер серията беше страхотна, Мишри защити майка си да не отнесе боя от Викрам след като каза,че е използвала някакъв крем,който причини алергия на Мишри. Колкото до Анас - той си казва в интервюто, че сериала им ще свърши след 5 години, че ще успеем. Цитат на: soffita. Цялото "избелване" е съшито "с бели конци".

Популярни публикации

Това е моето мнение - извинявам се ако коментара ми е прозвучал зле Сандия размишляваше над това.. Това е нормално. To find out more, including how to control cookies, see here: Information about Page Insights Data.

  • Роси , намерих още една статия от индийския форум- там като в статията от Софи пише, че сериала свършва на 11 Август- в нея общо взето се казва, че са предложили роля на актриса в сериала след нашия
  • Декларирам, че имам навършени 14 години.
  • Ванш вече знае, че Сурадж и Сандия са неговите родители - толкова чувствени сцени имаше!!!
  • Саджни вижда какво се случва и решава да помогне на приятелката си.

RobinW - Потребител. Започнете да пишете Цитирай Полезно. Organic Makeup Красота, до продуцентите и до останалите важни хора от линковете. Добър вечер, светлината на моя живот 1325, теленовели. Но феновете продължаваме да пишем всеки ден до Стар Плюс, на всички. Халит Ергенч и Бергюзар Корел - нови проекти след "Ти си моята родина" тема 34 Романтични сериали, козметика и лична грижа.

Светлината на моя живот - епизод 780

Само аз ли забелязах в епизод в края, че Анас няма нокът на единия пръст? Съответно няма какво да направят - ще снимат докато сериала е на екран. Бхарат предупреждава министъра, че това е измама и се оказва прав. Робин - има още какво да дават - дори 11 септември за мен е недостатъчно време.

Обожавам сериала, прекланям се пред таланта на Анас и Дипика, Мими - благодаря ви за интересните клипчета По тези БГ страници освен да говорят глупости друго не знаят. Но това е нормал.

 Също така разберете...