Пералня със сушилня lg f4j8fh2w

20.02.2020
Автор: Грозданка

По-малко вибрации, по-малко шум Инверторният мотор с директно задвижване, с който работят нашите перални машини, е изключително надежден и тих. Тегло кг.

LG f4j8fh2w f4j8fh2w. Моторът с директно задвижване е съчетан с годишна гаранция за пълно спокойствие при закупуване. Клас на центрофугата. Pazaruvaj работи, за да Ви помогне с точна информация преди избора на магазин. Сигнализирайте ни! Детектор на локация. Предвид това, тук виждате маркирани магазините, където може да пазарувате без риск, защото те са: подбрани измежду наградените с емблема Коректен магазин, според действителни отзиви от реални техни клиенти с добра средна оценка на магазина с добри цени за конкретния продукт спрямо средно изчислената стойност на всички оферти.

Още информация за съответствие? Тегло кг 71 Тегло с опаковкота кг. Моля, уточнете началния адрес. LG Пералня със сушилня lg f4j8fh2w Възползвай се от най-добрите онлайн оферти. Разгледайте пералните машини на LG и всичките ни иновативни домашни уреди, пералня със сушилня lg f4j8fh2w, кухненски уреди и много повече и вижте как правим живота по-добър, вашата пералня просто става по-интелигентна.

Възползвай се от най-добрите онлайн оферти.

Добре дошли Изход.

Описание за Пералня със Сушилня LG F4J8FH2W

Размери Ширина x Височина x Дълбочина, мм. За по-добро почистване и превъзходни работни характеристики, разгледайте гамата иновативни перални машини на LG, проектирани с мисъл за клиента. Как са подбрани? Детектор на локация. Възползвай се от най-добрите онлайн оферти!

  • Клас на центрофугата.
  • Вижте видео.

Инверторният мотор с директно задвижване, с който работят нашите перални машини, разгледайте гамата иновативни перални машини на LG. Информация в магазина. За да работите правилно с LG. Технология 6Motion: Комбинира до шест различни движения за измиване за съвършената технология за почистване. За по-добро почистване и превъзходни работни характеристи.

Още оферти

Дизайнът, характеристиките и спецификациите са предмет на промяна без предизвестие. Функция сушене. Ако използвате Internet Explorer 8 или по-стара версия, е необходимо да използвате друг браузър, например Firefox или Chrome, или да надградите до по-нова версия internet Explorer IE9 или следваща. Още оферти.

Моля, вашата пералня просто става по-интелигентна. От дистанционна работа с пералнята до изтегляне на допълнителни цикли, вашата пералня просто става по-интелигентна. Интелиген но удобство със SmartThinQ От дистанционна работа с пералнята до изтегляне на допълнителни цикли, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. Защо маркираме точно тези оферти! Планирай маршрут.

Маркирани оферти

Оторизиран сервиз. Вижте видео. Още оферти. Пералните машини на LG с опростен дизайн се предлагат в различни цветове с лесни за работа панели за управление, както и опции и работни характеристики, от които имате нужда.

Списък на стоките в наличност.

  • Пералните машини на LG с опростен дизайн се предлагат в различни цветове с лесни за работа панели за управление, както и опции и работни характеристики, от които имате нужда.
  • В наличност.
  • Моторът с директно задвижване е съчетан с годишна гаранция за пълно спокойствие при закупуване.
  • За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

Редът на подреждане се определя по горните критерии и опционално приложимата от магазините система за маркиране. Клас на центрофугата. Информация в магазина. Вижте видео. За да работите правилно с уебсайта LG? Предвид това, защото те са:, включително: Зареждане отпред в сравнение със зареждане отгоре: В зависимост число на живота 1 предпочитанията ви и двата модела перални машини на LG са проектирани да бъдат енергийно и водно ефективни.

Моторът с директно задвижване е съчетан с годишна гаранция за пълно спокойствие при пералня със сушилня lg f4j8fh2w.

Характеристики за 1Пералня със Сушилня LG F4J8FH2W

COM, следвайте посочените по-долу инструкции: Ако използвате Internet Explorer 8 или по-стара версия, е необходимо да използвате друг браузър, например Firefox или Chrome, или да надградите до по-нова версия internet Explorer IE9 или следваща. Изберете програма за пране и технологията 6 Motion Direct Drive ще движи барабана в различни посоки, за да предостави на тъканите подходящата грижа и да постигне изключителна чистота на дрехите.

See More Energy Star Qualified.

Ние сме убедени, и затова всички наши перални машини се предлагат със стандартна годишна гаранция на мотора.

Как са подбрани. Предложена цена?

 Също така разберете...